Välkommen!

Vår mottagning i centrala Helsingfors erbjuder dig snabb, professionell hjälp. Du får träffa en legitimerad psykolog med expertkunskaper inom diagnostik och psykologisk behandling. Vi har korta väntetider och sätter stort värde på ett bra bemötande.

Effektiva behandlingsmetoder

På WeMind använder vi oss av de behandlingsmetoder som enligt forskning brukar ge bäst effekt vid ett visst tillstånd. Som patient och anhörig ska man vara trygg att man erbjuds den bästa möjliga vården.

Lasten ja nuorten mielenterveyspalvelut
Aikuisten mielenterveyspalvelut

Kontinuerlig utvärdering

Vi gissar inte om vården ger resultat. Som patient hos oss får man regelbundet fylla i vetenskapligt utprövade formulär om hur man mår och vilka symtom man har. På så vis kan vi säkerställa att man faktiskt blir bättre. Kontinuerlig utvärdering gör också att vi ständigt kan förbättra vårt arbetssätt.

Tydlighet

Hos oss ska ingen hamna mellan stolarna. Därför jobbar vi ständigt med att förbättra rutiner och processen för dig som patient. Du ska veta hur din behandlingsplan ser ut, vad som är nästa steg och vara delaktig i att fatta beslut om din vård.

Tietoa käynnistäsi

Hos oss

Första steget när man kommer till oss är att man gör en grundläggande kartläggning, ibland kallad basutredning. Det gör det möjligt för oss att anpassa kontakten efter dina behov och tar vanligen 2-3 besök. Du får svara på frågor om din livssituation, dina symtom och de svårigheter du upplever i dagsläget. Du får också fylla i formulär om hur du mår. Efter basutredningen bestämmer du och psykologen tillsammans vad som blir nästa steg för dig.

Boka tid

Tidsbeställning via telefon 010 233 7000, på vardagar mellan 9.00-15.30

Tidsbokningen öppnar inom kort. Beklagar fördröjningen.